
بررسی اجمالی
به نام خدا سلام
اگر پیش تر نام نرم افزار فلش را شنیده باشید و علاقه مند به یادگیری این نرم افزار بوده اید باید عنوان کنم چند سالی هست که این نرم افزار جای خودش را به نرم افزار ادوبی انیمیت (Animate) داده و از آن پس با این نام معرفی شده است. با توجه به تغییرات گسترده ای که در فضای وب بوجود آمده دیگر مرورگرها از فایل های فلش به صورت عادی پشتیبانی نمی کنند و از این رو تغییرات گسترده ای در نرم افزار انیمیت بوجود آمده است، ولی باز هم از استانداردهای قدیمی پشتیبانی می کند.
انیمیت برای طراحی گرافیک و انیمیشن برداری برای برنامه های تلویزیونی، فیلم های آنلاین، وب سایت ها، برنامه های وب ، برنامه های غنی از اینترنت و بازی های ویدیویی استفاده می شود. این برنامه همچنین از گرافیک برداری، انواع متن، ارسال صوت و تصویر و برنامه نویسی ActionScript پشتیبانی می کند. انیمیشن ها ممکن است برای HTML5 ، WebGL ، گرافیک های برداری مقیاس پذیر (SVG) و فلش پلیر (SWF) و قالب های Adobe AIR منتشر شوند. در حال حاضر انیمیت یک نرم افزار عالی برای طراحی و ساخت انیمیشن های دوبعدی است.
موارد مطرح شده در دوره مقدماتی انیمیت عبارت اند از:
• آشنایی با محیط نرم افزار ادوب انیمیت
• معرفی ابزارهای ادوب انیمیت
• انتخاب ،ویرایش و گروه بندی اشیاء
• کار با پنل رنگ و لایه ها
• کار با کتابخانه و سمبل ها
• کار با ابزار متن
• انیمیشن سازی
• ایجاد دکمه
• کدنویسی
• صداگذاری بر روی دکمه و انیمیشن
ویژگی های دوره
- درس 12
- آزمونها 0
- مدت زمان 50 ساعت
- سطح مهارت همه سطوح
- زبان فارسی
- دانشجویان 6
- گواهی نامه خیر
- ارزیابی بله
برنامه آموزشی
-
آشنایی با محیط نرم افزار
آشنایی با محیط هر نرم افزار و روش کار با آن بسیار مهم است و عدم یادگیری صحیح باعث می شود شما نتوانید با نرم افزار انیمیت به درستی کار کنید. ما در این بخش با قسمت های مختلف از نر م افزار و روش چیدمان صحیح پنل ها و فضاهای کاری و ... آشنا خواهیم شد.
3-
درس1.1
-
درس1.2
-
درس1.3
-
-
انتخاب و ویرایش اشیاء، کار با پنل رنگ، لایه ها و کتابخانه
در طراحی شکل ها، برای اینکه شکل نهایی دقیقا همانی باشد که می خواهیم، لازم است یک سری تغییراتی از جمله چرخش، تغییر سایز، برش، حذف و ترکیب و رنگ آمیزی و غیره را روی انها اعمال کنیم و برای اعمال تغییرات، در مرحله اول باید شکل مورد نظر را انتخاب کنیم و یا گاهی باید شکل های رسم شده را به حالت گروه در بیاوریم. یادر اغلب موارد لازم است از شکل رسم شده یک سمبل تهیه کرده و در کتابخانه نرم افزار ذخیره کنیم و در مکان های مختلف نمونه هایی از آن سمبل را استفاده کنیم. در این بخش شما را با روش انتخاب شکل ها و ویرایش و گروه بندی و رنگ آمیزی آنها و کتابخانه آشنا می کنیم.
4-
درس2.1
-
درس2.2
-
درس2.3
-
درس2.4
-
-
انیمیشن سازی، دکمه ها، کدنویسی و صدا گذاری
انیمیشن به تکنیکی از قصه پردازی و تولید فیلم گفته می شود که با توهم حرکت به وجود می آید. در توهم حرکت چندین عکس ثابت که تفاوت کوچکی در آن ها است در کنار یگدیگر قرار می گیرند و باعث پیدایش انیمیشن می شوند. شما می توانید با انواع دوربین های دیجیتالی چندین عکس از یک سوژه مثل گل بگیرید و ٖآن ها را پشت سر هم به نمایش دربیاورید و باعث ایجاد توهم حرکت شوید و مثل این است که یک فیلم را ضبط کرده اید. درنرم افزارانیمیت می توانید با اضافه کردن دکمه به انیمیشن، عمل خاصی را روی آن انجام دهید. یا با استفاده از صداگذاری وکد نویسی بر روی آن تعامل بیشتری با اجزای انیمیشن داشته باشید و یا افکت های جذاب و جالبی را به انیمیشن اضافه کنید و همچنین کنترل بیشتری بر توقف و پخش مجدد آن داشته باشید. در این بخش روش انیمیشن سازی و انواع آن و ایجاد دکمه و کد نویسی و صدا گذاری بر روی آن را به شما آموزش می دهیم.
5-
درس3.1
-
درس3.2
-
درس3.3
-
درس3.4
-
درس3.5
-
-
0هیچ موردی در این بخش وجود ندارد
مدرس:
بررسی ها
نظرات
میانگین امتیاز
جزئیات امتیاز
2 نظر
سلام و با تشکر. خیلی عالی بود. اگه یه کتاب خوب فارسی یا انگلیسی هم معرفی کنید ممنون میشیم.
سلام و تشکر
برای آموزش های مقدماتی می توانید از PDF کتاب کاربر فلش موجود در پایگاه کتب درسی آموزش و پرورش استفاده کنید.